Vila i frid min allra bästa vän!

 

Sj_lar_20s_ger_20aldrig_20farv_l____1_

Jag är fullständigt förlamad av sorg. Det är en sorg som inte går att förklara med ord. Mitt hjärta är så tungt att det nästan brister. Min allra, allra finaste vän Linda, lämnade plötsligt jordelivet i går, endast 37 år gammal.

 
En del av mitt hjärta har brustit och livet kommer aldrig att bli sig likt igen. Vi var så nära, så nära, vi var varandras stöttepelare när livet var tufft, men även varandras glädjespridare. Hon fanns där för mig när mitt liv rämnade för två år sedan och fick upp mig på fötterna, hon pushade mig varsamt framåt tills jag blev en hel människa igen. Vi stöttade varandra i både glädje och sorg och hade sån djup och fin kontakt med varandra.
 
Det är så svårt att förstå att hon inte finns längre. Jag hör fortfarande hennes ljusa glada röst i mitt inre. Men hon kommer aldrig mer att ringa till mig och glatt säga ”Tjeeena, hur är läget vännen!”.
 
Linda, min älskade, älskade vän, min djupaste själsfrände, jag kommer för alltid att bära dig i mitt minne och i mitt hjärta. Du slipper nu livets plågor och du har nu förenats med dina tre små, Hobbe, Bamse och Lillstrumpa, som du älskade så högt i livet.
 
Jag kommer aldrig mer att vara rädd för döden, för du finns där och tar emot mig när jag kommer. Därför säger jag inte farväl till dig, jag säger på återseende!
 
Mina tankar går till din familj!
 
Vila i frid min kära vän!

namnlst-1_167614867