Fortsatt renovering

Nu är det dax att fortsätta med renoveringen i huset.

tapeter

Köket är klart, förutom att jag ska lägg nytt golv framöver. Men det får vänta tills jag min hund Thea blivit vuxen. På tur står nu hallen och vardagsrummet, men jag vet ännu inte vilket rum som jag ska börja med.

Hallen behöver en betydligt större renovering än vardagsrummet. Jag ska måla alla dörrlister, dörrblad och även trappen vit. Även taket skulle behöva färg, men det är inte så akut. Men jag har ännu inte bestämt mig för vilka tapeter som jag ska ha där. Jag vill att de ska vara ljusa, men ändå kännas ombonade.

Egentligen är det samma sak i vardagsrummet. Taket behöver inte målas, men dörrlisterna och dörrarna ska bli vita. I vardagsrummet är jag inne på en fondtapet på en vägg och resterande tapet i en neutral färg. Men vilken färg har jag ännu inte bestämt mig för, men det lutar åt beige/grå med en klatschig fondvägg. 😉

Så vad jag nu ska göra är att leta fram lämpliga tapeter både till hallen och vardagsrummet. Men det är väl egentligen det svåraste av allt, att hitta en tapet som man trivs med.